Μέθοδοι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

   Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από το Paypal.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα θα συνδεθείτε σε διακομιστή της Paypal και θα ακολουθήσετε τις οδηγίες. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

   Πληρώστε με αντικαταβολή,  με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει πανελλαδικά.

   Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας

   Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από κατάστημα».

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

  Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

Eurobank
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0177.31.0200406007 

IBAN: GR5802601770000310200406007       

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310598806 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Μηνιαίες Ενημερώσεις

Σύνδεση

Δημιούργησε καινούριο λογαριασμό

fb iconLog in with Facebook